Puur Polder
 




Puur Polder

De Polder roept verschillende indrukken op; Plat, recht, windmolens, boeren … maar er is meer!
De Noordoostpolder kenmerkt zichzelf inderdaad door de weidse landschappen en rechte architectuur met slecht een korte historie, maar te midden van deze georganiseerde inpoldering bevinden we ons in een landbouw gebied met vele mogelijkheden en producten.
Mooie wijnen, gekweekte meerval, top rundvlees en verse (biologische) groenten; de Polder heeft het allemaal én meer!
Met liefde geteeld, verwerkt en bereid. Samen gebracht in de vorm van goed en lokaal genieten. Kortom; Puur Polder!

In ons restaurant bieden wij naast de dinerkaart de mogelijkheid aan om een keuze te maken van onze 2 maandelijkse wisselende Puur Polder menukaart. In de vorm van een menu, gecombineerd met gerechten van de dinerkaart of aangevuld met heerlijke Polderwijn of bier, u kunt uw keuze precies afstemmen op uw eigen wens, budget of tijd.

De start van ons Puur Polder concept betreft een heel eigen menukaart aangevuld met wijn en bier, maar voor de toekomst hebben we nog meer op de agenda. Het concept is naar wens door te voeren in wellicht de gehele menukaart, lunchkaart, hapjes en buffetten en heel goed te combineren met diverse activiteiten met bijvoorbeeld Op den Akker, museumeiland Schokland en onze leveranciers.